top of page

טיפ ליצירת מוטיבציה

מכירים את הביטוי: "עם האוכל בא התאבון"? הכוונה היא שלפעמים לא מתפתח לנו הרעב עד שאנחנו מתחילים לאכול, ותוך כדי הביסים הראשונים פתאום אנחנו שמים לב שבעצם הארוחה הזאת באה לנו ממש טוב. ומה הביטוי בא ללמד? שלפעמים החשק לעשות משהו מגיע רק אחרי שמתחילים לעשות אותו. נכון שבעולם מושלם קודם היה לנו חשק לעשות ואז היינו קמים ועושים בשמחה ובששון. אבל מה לעשות שבפועל זה לא תמיד עובד ככה... החשק לעשות - המוטיבציה, הדרייב - לא תמיד מתעוררים מתי שהיינו רוצים. אז אחת השיטות לעורר אותם היא פשוט להתחיל לעשות - בכוח, בלי חשק, בלי שמחה ובלי ששון... ממש להכריח את עצמנו. ולאט לאט אולי ניכנס לזה, נתחיל לזרום, נתחיל להרגיש התקדמות, ניצנים של סיפוק והנאה יופיעו ו- הופה! המוטיביציה תתעורר ונוכל להמשיך בעשייה עם חשק ועם רצון! כשאנחנו מנסים לעשות משהו גם בלי שיש לנו חשק לעשות אותו, אנחנו בעצם נותנים לעצמנו הזדמנות - להתניע, לקפוץ למים, להתנסות. ולפעמים כל מה שאנחנו צריכים זה לתת לעצמנו הזדמנות כדי שהכוחות המעולים שלנו יתחילו לעבוד לטובתנו. ***צריכים עזרה כדי להתחיל לעשות ולעורר את המוטיבציה? בואו להתאמן איתי

פוסטים אחרונים

© 2016 מיכל רובין | Proudly created with Wix.com

bottom of page